Furt calificat și tăinuire = sărbători în arest

0
439

Polițiști din cadrul Secţiei nr.9 Poliţie Rurală Cetate au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracțiunilor de furt calificat şi tăinuire.

Oamenii legii au fost anunțați, ieri, de un bărbat din comuna Maglavit, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras 29 de caprine, de la o stână pe care o deține în localitate, fiindu-i creat un prejudiciu de aproximativ 11.000 lei. În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi doi bărbaţi de 27 de ani, din localităţile Maglavit şi Moţăţei, bănuiţi că ar fi sustras animalele pe care le-ar fi dus la stâna unui individ din municipiul Calafat. Animalele au fost identificate şi restituite proprietarului.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, primii doi bărbaţi au fost reținuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cel de-al treilea – sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de Parchet competentă.