Spitalul CF Craiova continuă investiţiile de anvergură

0
217

spitalspital 2 spital 1“Spitalul Clinic CF Craiova finalizează investiţiile majore din 2016: una dintre cele trei săli de operaţie ale spitalului este, începând de azi (n.r. – ieri), reutilată in totalitate – masă de operaţii, aparatură de anestezie, sistem de chirurgie laparoscopică, sistem de iluminare cu tehnologie LED etc. toate acestea susţinând, in condiţii performante, capacitatea deosebită profesională a echipei medicale de aici!

Aparatura livrată, acum, Spitalului Clinic CF Craiova vine să completeze efortul investiţional major realizat în anul care se apropie de sfârşit şi care ne pune în postura de a fi la dispoziţia pacienţilor noştri, în 2017, cu servicii de radiologie digitală, ecografie 4D cu şi fără substanţa de contrast (având posibilitatea de a studia modelele de comportament vascular ale unor tumori în timp real, cu o rezoluţie mult superioară oricărei alte metode, incluzând aici chiar şi CT/RMN), cu săli de operaţie dotate modern pentru intervenţii clasice şi laparoscopice, pentru intervenţii artroscopice ortopedice sau/şi ghidate video endoscopic, cu saloane cu mobilier nou şi confortabil.

Infrastructura atât de necesara unui spital cum este CF Craiova a fost reabilitată prin acelaşi efort financiar şi concură la calitatea in continua creştere a serviciilor medicale oferite de aceasta unitate medicala: a fost reabilitată complet spălătoria spitalului, a fost livrată o noua staţie de sterilizare a instrumentarului chirurgical, au fost realizate lucrări specifice la centrala termică a spitalului…

Mulţumesc întreg personalului Spitalului Clinic CF Craiova pentru toate eforturile depuse în anul 2016 şi îi asigur că, pentru mine, a fost o mare onoare să lucrăm împreună in aceasta perioadă! Sunt convins că acest spital va merge mai departe!

La multi ani tuturor, la multi ani Spitalului CF Craiova!

Imaginile spun mai mult decât cuvintele…” a precizat Şef Lucrări Dr. Lucreţiu Radu, managerul Spitalului Clinic CF Craiova.