Revelion în aer liber la Filiaşi

0
216

filiasiLa iniţiativa Casei de Cultură şi cu susţinerea Primăriei şi Consiliului Local, în acest an va fi organizat pentru prima dată în oraşul Filiaşi Revelion în aer liber. „Trecerea dintre ani va fi marcată de un frumos spectacol ce va avea loc pe scena amplasată la intrare pe strada Stadion (acolo unde se desfăşoară în fiecare an zilele oraşului). Într-o atmosferă plină de lumini dinamice, lasere, efecte pirotehnice şi muzică live, spectacolul începe la ora 22.00, când pe scenă vor evolua, alături de un taraf local, soliştii Cătalina Munteanu, Mădălina Dumitrescu şi Costin Niţu. În jurul orei 23.15 va urca pe scenă invitatul special Nicuşor Micşoniu”, anunţă organizatorii.

Trecerea dintre ani va fi marcată de un frumos foc de artificii, de aproximativ 10 minute. La ora 01.10 va urca pe scenă trupa BAMBI, însoţită de trupa de dans UNREAL. Întregul eveniment va putea fi urmărit pe un ecran uriaş amplasat lângă scenă.

„Aşteptăm publicul să vină în număr cât mai mare pentru a petrece într-un mod plăcut şi relaxant trecerea dintre ani. Totodată, urăm cetăţenilor oraşului Filiaşi un an nou plin de bucurii şi împliniri şi îi aşteptăm sâmbătă, începând cu ora 22.00, în centrul oraşului, la primul Revelion în aer liber! La mulţi ani!”, a declarat Valentin Florescu, directorul Casei de Cultură Filiaşi.