Restricţii temporare de circulaţie în centrul Craiovei

0
313

Primăria municipiului Craiova anunţă că, în vederea desfăşurării spectacolului de Revelion 2015, se vor impune următoarele restricţii temporare de circulaţie rutieră:

–     în data de 31.12.2014, ora 1000, până pe data de 1.01.2015, ora 0600,  se va închide circulaţia rutieră pe strada „A.I. Cuza”, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu strada „Arieş” şi intersecţia cu strada „C.S.Nicolaescu Plopşor”, respectiv cu strada „Romul”;

–        începând cu data de 31.12.2014, ora 2100, până pe data de 1.01.2015, ora 0600, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

  • strada „Popa Şapcă”
  • strada „A.I. Cuza”, tronsonul cuprins între intersecţia cu strada „Unirii” şi intersecţia cu strada „C.S.Nicolaescu Plopşor”, respectiv cu strada „Romul”
  • strada „Unirii”, tronsonul cuprins între intersecţia cu strada „Mihai Viteazul” şi intersecţia cu strada „A.I. Cuza”

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei municipiului Craiova, „în situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe sectoarele de drum restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a activităţilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere”.

„Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite. Mulţumim pentru înţelegere!”, se mai precizează în comunicat.