Mitt Romney ar putea fi desemnat secretar de stat al SUA

0
59

donald-trump-and-mitt-romneyPreşedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, s-a întâlnit cu Mitt Romney, posibil viitor secretar de stat, la restaurantul Jean Georges din New York, unde mai târziu, la masă, li s-a alăturat preşedintele Comitetului Naţional Republican, Reince Priebus.

Întrebat de CNN dacă Mitt Romney va fi următorul secretar de stat, Donald Trump a răspuns: ”Ei bine, vom vedea ce se va întâmpla”. La rândul său, Romney a vorbit despre cină cu jurnaliştii prezenţi în restaurant, declarând că a avut o ”după-amiază minunată”.

”Am avut o altă discuţie despre ceea ce se înâmplă prin lume, iar discuţiiile astea pe care le am cu el au fost edificatoare, interesante şi antrenante. M-am bucurat foarte, foarte mult de ele”, a spus Romney.

”Apropo, nu este uşor să câştigi. Ştiu asta. El a încercat să facă ceva ce am încercat şi eu, dar personal am eşuat. A câştigat alegerile generale. Viziunea lui s-a conectat în mod evident şi foarte puternic cu cea a americanilor”, a mai adăugat acesta.

În ciuda trecutului lor, Trump şi Romney nu au arătat nici un fel de animozitate în timp ce luau masa împreună.