„ColinDar cu Paula Seling”, pe 5 decembrie

0
51

poza colindarÎndrăgita cântăreaţă Paula Seling va reveni la Craiova luni, 5 decembrie, pentru a sprijini programele sociale ale Asociaţiei Vasiliada, prin susţinerea tradiţionalului concert de colinde, „ColinDar”.

Ajuns la cea de-a X-a ediţie, Concertul caritabil de colinde „ColinDar cu Paula Seling” se va desfăşura, începând cu ora 19.00, la Teatrul Naţional “Marin Sorescu” din Craiova. Anul acesta, concertul va fi deschis cu o suită de colinde bizantine şi corale interpretate de Corul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Craiova şi va continua cu un moment plin de autenticitate oferit de Ansamblul “Bordeiaşul” din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.

Paula Seling va urca pe scena Teatrului Naţional Craiova alături de Corul mimico-gestual „Anghelos” format din copii cu deficienţe de auz de la Şcoala Specială „Sfântul Vasile”, care vor transpune în limbaj mimico-gestual o parte din colindele interpretate de îndrăgita artistă. Gazda evenimentului din acest an va fi solista de muzică populară Niculina Stoican.

Fondurile obţinute în urma acestui eveniment vor fi orientate către programul de sprijin pentru persoane cu dizabilităţi, din cadrul Centrului “Sfânta Ecaterina”, al Asociaţiei Vasiliada. Partener în organizarea acestui eveniment este Şcoala Specială “Sfântul Vasile” din Craiova.