S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Național de Teatru

0
88

A 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru (FNT) se va desfășura la București, între 19 și 29 octombrie 2018 și este o editie dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu. Biletele pentru spectacole s-au pus în vânzare încă din 26 septembrie online, pe https://www.mystage.ro/fnt, și de la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale“ din Bucureşti (unde contravaloarea biletelor se va putea plăti atât cash, cât și cu card) începând de joi 27 septembrie. Anul acesta nu vor exista bilete puse în vânzare la casele de bilete ale teatrelor unde sunt programate spectacole.

Biletele se pot cumpăra ușor, online, prin platforma mystage.ro. Trebuie doar să vă creați cont, să cumpărați biletele la spectacolele favorite, acestea fiind disponibile oricând în cont sau pe e-mail. Platforma este accesibilă şi de pe orice dispozitiv mobil. Plăţile pe mystage.ro se pot efectua cu cardul, iar procesarea acestora se face în deplină siguranţă prin platforma LibraPay, aparţinând Libra Internet Bank.

Pentru spectacolul „Povestea prințesei deocheate”, producție a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu care se va juca duminică, 28 octombrie, ora 18.00, la Fabrica de Cultură din Sibiu, biletele se vor cumpara de pe site-ul www.tnrs.ro/program și de la Agenția teatrală, str. Nicolae Balcescu nr. 17, Sibiu. Pentru spectacolul „Îngeri în America“ – spectacol serial (partea I: „Sfârşitul lumii e aproape”, partea a II-a: „Perestroika”), producție a Teatrului Maghiar de Stat Cluj, data punerii în vânzare a biletelor va fi anunțată ulterior.

A 28-a ediție a Festivalului Național de Teatru – desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României – este dedicată regizoarei Cătălina Buzoianu. Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova nu participă, în acest an, cu nici un spectacol la FNT. Selecția oficială a spectacolelor a fost făcută de criticul de teatru Marina Constantinescu, director artistic al festivalului.