Ziua şi transferul la echipa de baschet a Craiovei

0
275

SCM Craiova anunţă aproape zilnic câte un transfer pentru echipa de baschet a oraşului, care îşi conturează lotul pentru sezonul următor. Ultimul venit în Bănie este americanul Javon Greene, în vârstă de 24 de ani, care evoluează pe pozițiile 2 și 3. Înainte de a ajunge la SCMU Craiova, Greene a evoluat în Slovenia, la LTH Castings, iar la nivel de colegiu în SUA a jucat pentru George Mason (2017-2021) și South Florida (2021-2022).

Celelalte achiziţii din vara aceasta ale Craiovei sunt: Vitaliy Zotov, fundaş ucrainean, Milan Milovanovic, pivot sârb, Nik Dragan, sloven, pe poziţiile 3-4, Alex Agapie, coordonator român de 19 ani, Amedeo Casale, român, pe poziţia 3, Matt Freeman, neozeelandez, pe poziţia 4. Pe lângă aceștia, în lot se mai află românii George Blaj-Voinescu, Bogdan Țîbîrnă și Giordan Watson.

În perioada 15-17 septembrie, SCM Craiova va organiza, în Sala Polivalentă, grupa D a primului tur din Cupa României la baschet masculin, BC SCM Timisoara și CSM Ploieşti fiind celelalte echipe din grupă.