Peste 100 mii de spectatori la Craiova IntenCity și Puppets Occupy Street

0
487

Craiova a trăit un weekend plin de … IntenCity, în compania unui public fantastic! De joi și până duminică, Cetatea Băniei a fost polul distracției, al evenimentelor de senzație, dar și gazda celor mai frumoși spectatori!

Zeci de mii de craioveni și turiști veniți din țară și străinătate au transformat Craiova într-un oraș cosmopolit, care a demonstrat că poate concura, fără probleme, cu marile orașe din lume, la organizarea de evenimente la cele mai înalte standarde.

Conform unui comunicat de presă remis de Primăria municipiului Craiova, peste 100.000 de mii de spectatori s-au bucurat zilele acestea de păpușile gigant care au invadat la propriu străzile, de zeci de spectacole de animație stradală pentru toate vârstele, de activările IntenCity din oraș și de explozia de sunet și lumini de la spectacolul de pe stadion al marilor artiști ai lumii veniți, pentru prima oară, la Craiova.

IntenCity și Puppets Occupy Street au fost evenimentele care au făcut să vibreze Craiova, la propriu, între 25 și 28 august, indiferent că s-au petrecut pe stadion, pe străzi, în parcuri, la Castelul Fermecat sau la Water Park.

Bănia a redevenit un oraș tot mai atractiv pentru turiști, dacă facem referire la cei aproximativ 100.000 de spectatori care s-au perindat la evenimentele din weekendul trecut. Hotelierii și toți cei care fac parte din horeca au avut un weekend cu ocupare de 100%.

Cea mai frumoasă paradă a păpușilor gigant a reunit, joi seara, pe străzile Craiovei, aproximativ 30.000 de spectatori. Evenimentele de la Puppets și activările IntenCity din cartiere, de la Water Park, din zonele centrale sau din parcuri au mai atras, de vineri dimineața și până duminică seara, alte peste 15.000 de persoane.

Iar peste 55.000 de suflete au vibrat împreună, pe stadionul de fotbal cu cea mai bună acustică din România, pe melodiile artiștilor care fac senzație de ani de zile în întreaga lume.

“Dar, ce este cel mai important, Craiova a avut parte, în aceste zile, de cel mai frumos public din lume! Indiferent pe unde i-au purtat pașii, spectatorii au arătat că știu să se distreze frumos, să-și trăiască momentul fără a crea probleme, astfel încât, la final de festival, organizatorii nu au avut de raportat incidente majore.

Tuturor celor care și-au dat mâna la realizarea evenimentelor din aceste zile, de la organizatori, voluntari, la forțele de ordine, presei, celor care au asigurat curățenia și, mai ales, publicului fantastic, Primăria Craiova le mulțumește și le promite noi surprize, cel puțin la fel de intense!”, se precizează în comunicatul de presă.