Google întârzie termenul de migrare Hangouts pentru clienții G Suite

0
564

Compania intenționează acum să înceapă să închidă aplicația Hangouts clasică în iunie 2020, pe măsură ce clienții trec la instrumentele mai noi Hang Chat și Meet.
Google a modificat termenul de migrare pentru aplicația sa de colaborare Hangouts, oferind clienților G Suite mai mult timp pentru a trece la instrumentele sale mai recente de Chat și Meet Hangouts. Google a dezvăluit Hangouts Chat and Meet în 2017, separând efectiv aplicația Hangouts clasică de chat-uri și funcții video individuale.
La începutul acestui an, compania a spus că va începe să migreze utilizatorii către noile platforme, cu planuri de retragere a clasicei aplicaţii Hangouts în octombrie 2019. Săptămâna trecută, Google a spus că a întârziat data migrației ca răspuns la solicitările clienților. „…Am auzit feedback de la mulți dintre voi că ați dori mai mult timp pentru a vă migra organizațiile de la Hangouts clasice la Hangouts Chat”, a spus compania într-o postare pe blog. Data finală a tranziției va fi „nu mai devreme” decât iunie 2020, a spus Google; un interval de timp mai precis va fi anunțat mai aproape de termen. Clienții care doresc să se schimbe la cele mai recente versiuni de Hangouts pot face acest lucru la sfârșitul acestui an, solicitând o invitație la Programul Accelerat de Tranziție (ATP).