Fiul cântăreţei Gabi Luncă vrea să candideze la Preşedinţie

1
500

Emanuel Onoriu, preşedinte al partidului Uniunea Naţională Creştină a Romilor din România, a anunţat că strânge semnături pentru a candida la alegerile prezidenţiale din toamnă, făcând apel la cei care îl urmăresc pe Facebook să împartă tabelul pentru strângerea de semnături.

Emanuel Onoriu este fiul cântăreţei Gabi Luncă. El este şi preşedintele partidului Uniunea Naţională Creştină a Romilor din România.

Onoriu face apel la susţinătorii săi să împartă tabelul pentru strângerea celor 200.000 de semnături necesare pentru candidatura la prezidenţiale.

“Mă sprijini să candidez la alegerile Prezidentiale din Noiembrie 2019? Daca esti de acord, iti voi trimite tabelul, care trebuie printat si completat cu datele sustinatorilor mei. Fa apoi sa ajunga la mine. Iti multumesc pentru sprijinul oferit!”, a scris acesta.

Alegerile prezidenţiale vor avea loc anul acesta pe 10 noiembrie penmtru primul scrutin iar 24 noiembrie pentru al doilea scrutin. De asemenea, diaspora va putea vota cu două zile mai mult în ambele scrutinuri, în datele de 8, 9, 10 noiembrie şi 22, 23, 24 noiembrie.

1 COMENTARIU

Comments are closed.