Începând cu 1 septembrie – Credite ipotecare în lei cu 7% dobândă fixă

0
350

BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), liderul pieţei de economisire-creditare pentru domeniul locativ, vine în întâmpinarea nevoilor locative ale clienţilor săi prin reducerea dobânzii la creditele intermediare garantate cu ipoteca de la 8,2% la 7% pe an. „Produsele BCR Banca pentru Locuinţe au marele avantaj că nu sunt afectate de riscurile valutare şi riscurile de creştere a dobânzii, fiind doar în lei şi cu dobândă fixă. În condiţiile de piaţă actuale, venim în întâmpinarea nevoilor locative ale clienţilor care doresc să investească într-un timp mai scurt în domeniul locativ cu o reducere de dobanda importanta, de la 8,2% la 7% pe an pentru creditele intermediare în lei garantate cu ipoteca”, a declarat Alexandru Ciobanu, preşedintele BCR Banca pentru Locuinţe.

Comisionul zero la acordarea creditului

Clienţii care doresc să îşi cumpere o locuinţă sau un teren, să îşi renoveze, să îşi modernizeze sau să îşi reabiliteze termic locuinţele, dar nu au ajuns la repartizarea contractelor de economisire-creditare, pentru a putea beneficia de dobânzile fixe avantajoase ale creditelor locative (5% sau 6% pe an, în funcţie de tipul produsului ales), pot sa opteze pentru un credit intermediar, tip punte, cu dobândă fixă de doar 7% pe an. Când clientul întruneşte condiţiile de vechime necesare repartizării contractului de economisire-creditare, creditul intermediar se transforma în credit locativ. Un alt avantaj important pentru clienţii BCR BpL este comisionul zero la acordarea creditului (zero comision de analiză dosar credit). „Prin această reducere de dobândă venim în întâmpinarea fiecărui om gospodar, care îşi doreşte îmbunătăţirea situaţiei locative, şi, în acelaşi timp, calculat, care îşi planifică bugetul familiei pe termen mai lung. BCR BpL nu percepe comision de acordare credit – la noi clientul avand zero comision de analiză dosar credit. Totodată, clienţii noştri au garanţia unor costuri lunare fixe, în lei, pe toata perioada contractului cu banca”, a adăugat Alexandru Ciobanu,

Dobândă fixă

Toate creditele acordate de BCR Banca pentru Locuinţe pentru domeniul locativ au ca destinaţii posibile: modernizarea, extinderea, cumpărarea unei locuinţe, a unei case sau a unui teren, refinanţarea unor credite pentru domeniul locativ sau crearea unui avans pentru alte credite pentru domeniul locativ. Alte avantaje ale contractelor de economisire-creditare pentru domeniul locativ prin intermediul BCR Banca pentru Locuinţe sunt: Prima garantată de Stat şi acordată în perioada de economisire, care, pe perioada de economisire recomandată (5 ani), generează pentru clienţi sume pe care nu le pot obţine din alt produs financiar de pe piaţă, dobânzile fixe oferite pentru toată durata contractului şi, nu în ultimul rând, siguranţa depunerilor – ce sunt garantate de către Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar. Adiacent, sistemul încurajează economisirea, sprijină relansarea creditării precum şi îmbunătăţirea fondului locativ.

***

Contractele de economisire-creditare pentru domeniul locativ pot fi încheiate cu BCR BpL direct în sucursalele şi agenţiile Băncii Comerciale Romane (BCR), precum şi prin reţeaua de distribuţie proprie a BCR BpL, respectiv prin forţa directă de vânzare şi prin partenerii BCR BpL.