“U” Craiova a pierdut şi amicalul cu Ufa

0
211

După ce a pierdut primul joc de verificare, 0-1 cu japonezii de la Varen Nagasaki, CS Universitatea Craiova a fost învinsă şi în cel de-al doilea amical al stagiului din Austria, la Kirschdorf, de FC Ufa, din Rusia, ocupanta locului 6 în campionatul trecut. Alexandru Mitriţă a deschis scorul în minutul 11, după o acţiune individuală, în care a driblat toată apărarea ruşilor şi a şutat plasat lângă bară. Ivan Paurevic a egalat la ultima fază a primei reprize, cu un şut din afara careului. Jovan Markovic a adus Ştiinţa în avantaj, cu o lovitură de cap, la centrarea lui Gustavo, în minutul 70. Peste 3 minute, Krotov a egalat, după ce a fost lansat în profunzime şi l-a driblat pe Pigliacelli. În ultimul minut, nigerianul Igboun a adus victoria ruşilor.

La Universitatea a debutat în repriza secundă portarul italian Mirko Pigliacelli, iar Forin Gardoş a intrat şi el la pauză şi a fost în premieră căpitan al Craiovei.

La Ufa a fost titular fostul atacant de la Astra, nigerianul Kehinde Fatai, iar ex-dinamovistul Nedelcearu şi fostul jucător de la CFR, Viitorul şi FCSB, Cătălin Carp, au intrat în partea secundă. Cele două echipe se mai duelaseră şi anul trecut în Austria, ruşii impunându-se cu 2-1.

Devis Mangia a folosit formula: L. Popescu (46 Pigliacelli) – R. Popa  (46 Gardoş), Kelic (90 Puţaru), Tiago Ferreira – Dimitrov (46 Martic), Mateiu, Zlatinski (62 Rossi), Bancu (55 Briceag) – Burlacu (62 Markovic), Glavina (56 Gustavo), Mitriţă (33 Mihăilă).

Pentru Ufa au evoluat: Belanov – Jiroklyadov, Tumasian, Putasko, Diveev – Jokic, Salatic, Paurevic, Bezdenejnyh – Sysuev, Fatai. Au intrat: Şelia, Chernov, Suhov, Nedelcearu, Sascev, Krotov, Carp, Krug, Obliakov, Igboun.