„Carnavalul copiilor”, de 1 Iunie, în Piața „Mihai Viteazu”

0
143

De Ziua Internațională a Copilului, Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” organizează „Carnavalul copiilor: Poveștile copilăriei”, în cadrul Zilelor Craiovei, împreună cu Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova.

Sâmbătă, 1 iunie 2019, în intervalul orar 18.00-20.00, copiii de toate vârstele sunt invitați la carnaval, în Piața „Mihai Viteazu”, „cu poftă de joacă, dans, costumați în personajele lor preferate din poveștile copilăriei și cu face painting”, spun organizatorii. Îi vor aștepta actorii Iulia Cârstea, Alla Cebotari, Geo Dinescu, Ionica Dobrescu, Cosmin Dolea, Marin Fagu, Alis Ianoș, Adriana Ioncu, Robert Iovan, Daniel Mirea, Emanuel Popescu, Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru și Oana Stancu.

Actorii  îi vor bucura pe participanții la carnaval cu momente și personaje din spectacolele din repertoriu, ca „Alis în lumea păpușilor”, „Vrăjitorul din OZ”, „Cenușăreasa”, „Cântăreții din Bremen”, „Pinocchio”, „Puiul de Om din Cartea Junglei”, „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, „Frumoasa din pădurea adormită”, „Zorro”, „Fata babei și fata moșneagului”.

Tot sâmbătă, 1 iunie 2019, Teatrul „Colibri” deschide la sediu „Regatul copilăriei”, unde, între orele 10.00-13.00  și 16.00-19.00, copiii sunt așteptați cu cretă colorată pentru desene pe asfalt cu personajul preferat, iar timp de o oră, în intervalul 18.00-19.00 vor putea mânui păpuși pe scena teatrului.

Partenerii evenimentului „Carnavalul copiilor: Poveștile copilăriei” sunt Palatul copiilor, Liceul de Arte „Marin Sorescu“, I.S.J. Dolj și Casa de Cultură „Traian Demetrescu”.