“Voiniceii” din Craiova au sărbătorit 45 de ani de activitate

0
68

Mici si plăpânzi, plini de entuziasm, ori dimpotrivă, emotivi, copiii de la Grădinița “Voiniceii” din Craiova au oferit, ieri, un spectacol plin de farmec și amuzament, prilejuit de aniversarea a 45 de ani de activitate a instituţiei de învăţământ preşcolar.

Cei mai speciali oaspeți – copiii care frecventează această grădiniţă –, alături de invitații de onoare, renumitele personaje de la Disneyland, s-au bucurat de momentul festiv, au dansat și au fredonat cântece de veselie. Rând pe rând, preșcolarii au fost cowboy, cadâne și prinți, roboţi, dar și dansatori populari în miniatură. Ei și-au interpretat cu succes rolurile și au reușit să îi atragă pe toţi cei prezenți în lumea magică a copilăriei.

În cadrul evenimentului, micuţii au fost premiați cu diplome de excelență, iar cadrele didactice au primit medalii, în semn de apreciere pentru modul în care, cu talent și pasiune, cu o răbdare incomensurabilă și o dragoste adevărată pentru copii, îşi desfășoară activitatea.

“Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentului, părinților, pentru sprijinul acordat, cadrelor didactice, pentru devotarea de care dau dovadă în fiecare zi, și sponsorilor pentru că ne-au ajutat ca pentru o zi să transformăm lumea poveștilor în realitate”, a declarat directorul Grădiniţei “Voiniceii”, Lavinia Cilibiu.