Medicii şi personalul medical pot solicita locuinţe temporare gratuite

0
11227

Aplicația de închiriere de apartamente – Milluu continuă să pună gratuit la dispoziția medicilor și personalului sanitar aflate în linia întâi în lupta cu COVID-19, apartamente și garsoniere în care aceștia să poată locui temporar, pe perioada stării de urgență, iar după lansarea proiectului în Bucureşti, aplicația extinde inițiativa #LocuintePentruMedici în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Constanța.

“Am primit în cadrul inițiativei #LocuintePentruMedici, în doar o săptămână, zeci de cereri din partea cadrelor medicale, atât din București, cât și din alte orașe. Mulți dintre solicitanți fac naveta, unii au acasă copii mici sau părinți ori bunici pe care vor să îi protejeze. Pentru a le oferi un loc decent unde să își reîncarce energia și să revină la spital cu forțe proaspete, am decis să extindem programul”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Iniţiativa Milluu #LocuintePentruMedici are la dispoziţie, gratuit, pentru medici şi personalul din spitale peste 30 de spaţii de locuit, cu o capacitate totală de cazare de peste 50 de persoane, potrivit unui comunicat de presă, citat de Agerpres.

“Deși aveam în plan să intrăm în alte orașe cu Milluu abia în a doua parte a anului, am simțit că este important să fim prezenți acolo acum. Mă bucur că echipa de dezvoltare a reușit într-un timp atât de scurt, cu eforturi deosebite, să facă posibilă extinderea. Cererea pentru locuințe ne așteptăm să crească puternic în perioada următoare și de aceea este esențial să avem suficiente spații disponibile”, mai spune Florin Stoian, CEO la Milluu.

Medicii și personalul sanitar care au nevoie de spații temporare de locuit trebuie să solicite acest lucru trimițând un mail la: medici@milluu.com.