Spitalul Orășenesc Segarcea va primi drept de administrare pe o clădire a CJ Dolj

0
750
Consiliul Județean Dolj continuă să susțină sistemul medical și răspunde solicitărilor pe care autoritățile din domeniu ni le transmit. În ședința ordinară de astăzi s-a dezbătut propunerea acordării dreptului de administrare a unei clădiri aflate în proprietatea Consiliului Județean către Spitalul Orășenesc Segarcea.
Reprezentanții unității medicale au solicitat consilierilor județeni sprijinul pentru găsirea unei soluții temporare de mutare a activității medicale care se desfășoară acum în cadrul Spitalului Orășenesc, pe perioada unor ample lucrări ce se vor desfășura în clădirea proprie. Spitalul urmează să fie reabilitat prin CNI, în baza unei finanțări de peste 10 de milioane de euro.
“Consilierii județeni au susținut și ei inițiativa noastră și au votat pentru aprobarea acestei hotărâri. Spitalul Orășenesc Segarcea va primi drept de administrare pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea de prelungire a acestui termen. În cazul în care nu se vor face investițiile promise în următorii doi ani, imobilul va reveni în administrarea Consiliului Județean.
Dată fiind criza sanitară pe care o traversăm, considerăm oportună orice investiție în domeniul medical care să vină în sprijinul cetățenilor”, a precizat Cosmin Vasile, președintele CJ Dolj.