Razie în Târgul de Săptămână

0
351

Poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică şi Secţiei 2 Poliţie din cadrul IPJ Dolj, împreună cu jandarmi ai GJMb Craiova şi IJJ Dolj şi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial Silvic Vâlcea, au acţionat, luni, în Târgul de Săptămână din Craiova pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a faptelor ilicite de natură economică.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, au fost verificate locurile pretabile comiterii de infracţiuni, au fost legitimate 157 persoane, au fost verificaţi 41 de agenţi economici şi au fost controlate 28 de autoturisme. În cadrul acestor activităţi, oamenii legii au constatat 23 abateri de natură contravenţională, pentru care au fost aplicate amenzi în sumă totală de 160.000 lei. În plus, au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 33.000 lei.

“A fost întocmit şi un dosar penal penal sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală pe numele unui bărbat de 32 de ani, din comuna Pietroşani, judeţul Argeş, administrator al unei societăţi comerciale, pentru modul în care evidenţiază veniturile realizate din vânzarea de cherestea şi contabilitatea firmei, având drept consecinţe diminuarea obligaţiilor fiscale faţă de bugetul de stat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, agent Amelia Căprărin.