SCMU Craiova – Dinamo, finala Cupei României la volei masculin

0
422

SCMU Craiova va disputa finala Cupei României la volei masculin, contra lui Dinamo Bucureşti, duminică, de la ora 14, la Cluj, meci transmis de TVR 3. În semifinale, băieţii lui Dan Pascu au învins cu 3-0 pe Unirea Dej, pe seturi: 25-21, 25-13, 25-16. Dinamoviştii au trecut tot cu 3-0 de campioana Arcada Galați.

Dănuț Pascu, antrenorul Craiovei: ” În primul rând sunt foarte mulțumit de atitudinea și jocul echipei, ceea ce ne-a adus în fața unei noi premiere pentru club și voleiul masculin craiovean: Finala Cupei României. Trebuie să remarc faptul că ne-am depășit obiectivul propus pentru această ediție a Cupei României: calificarea în Final-four și ne aflăm, în premieră, în stuația de a juca cu trofeul pe masă! Am avut încredere în echipă pentru că i-am simțit în creștere în ultimele 2 săptămâni și că își doresc să facă un rezultat bun la acest turneu. Am încredere că vom face un joc bun în finală, finală unde întâlnim o echipă foarte puternică și foarte motivată după cum s-a văzut în meciul de astăzi din semifinala în care au învins echipa campioană. Noi, după cum s-a văzut astăzi, l-am pierdut pe Cristian Bartha, și îl avem pe postul de ridicător doar pe Ionuț Teleleu, care va fi titular și în finală. Sunt convins că mîine băieții vor face un meci bun și va fi o finală spectaculoasă!”

Laurențiu Lică, căpitanul Craiovei: “O finală nu se joacă, se câștigă! Cu mentalitate asta vom intra mâine pe teren. Este un trofeu pe care Craiova nu îl are încă in vitrină. Sigur Dinamo este într-o formă extraordinară, cu un antrenor nou și experimentat pe bancă si o echipă cu jucători de valoare care vor da totul pentru acest trofeu. Încercăm să ne refacem până la ora meciului, astfel încât mâine să oferim și un spectacol voleibalistic pe măsură.”