Mihai Rotaru va aduce antrenor străin la “U” Craiova

0
606

După despărţirea de Cornel Papură, Universitatea Craiova va avea din nou antrenor străin, aşa că niciuna dintre variantele vehiculate de mass media nu este luată în calcul de finanţatorul clubului din Bănie, Mihai Rotaru.  Laurenţiu Reghecampf, Cosmin Contra, Emil Săndoi, Adi Mutu, Daniel Pancu sau Mihai Teja au fost numele “propuse” de presa centrală, dar Rotaru a specificat că nu a luat în calcul niciunul dintre aceşti tehnicieni.

„Nu avem soluţia, avem numai variante, le vom studia, luni vom intra în negocieri cu un antrenor. Până atunci echipa va fi condusă de Dragoş Bon şi Tavi Benga. Niciuna dintre variantele vehiculate nu este reală, niciunul dintre cei propuşi de presă nu are şanse de a ajunge la Universitatea Craiova. Vom veni cu o surpriză. Cu siguranţă va fi o surpriză. Vrem să fie cineva care nu a lucrat în România, deci un antrenor străin” a declarat Mihai Rotaru, la Digisport.

Italienii Devis Mangia şi Cristiano Bergodi au fost antrenorii străini care au condus Universitatea Craiova în ultimii ani, primul câştigând Cupa României, iar al doilea a pierdut titlul în ultima etapă.

Despre plecarea lui Cornel Papură şi despre situaţia echipei, Miai Rotaru a spus: „În cazul lui Papură a fost o situaţie tensionată şi trebuia dezamorsată. Numai când am fost împreună, echipă şi suporteri, am reuşit să avem rezultate. Atmosfera era proastă, dar dincolo de această animozitate nici rezultatele nu au fost cele aşteptate. În prima repriză am dominat toate echipele, dar în repriza a doua ne-au cam dat cu terenul în cap. Decizia cu Papură era luată dinainte de meciul cu Argeş, la Craiova nu am luat decizii în funcţie de ultimul rezultat. În glumă, Papură a plecat după 6 meciuri fără înfrângere. De la episodul CFR Cluj, când am pierdut titlul, nimic nu a mers la noi. Sper că am atins limita de jos şi de aici începem să creştem. Simţim nevoia să ne întărim pe trei posturi”.