Craiova StartUP

0
278

Asociația Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova dezvolta în cursul acestui an impreuna cu Mercur Center si Evobrand o serie de evenimente menite să anime comunitatea antreprenorială din Craiova. Unul dintre aceste evenimente este Craiova StartUP care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 20 si 40 de ani interesați să își deschidă o afacere non agricolă din regiunea Sud-Vest.

În acest context, joi, 13 februarie 2020, începând cu ora 17.00 la etajul IV din Mercur Center, are loc seminarul care are ca scop principal informarea potențialilor solicitanți cu privire la: condițiile de accesare a fondurilor, tipurile de investiții și cheltuieli eligibile, modalitatea de plata, sustenabilitatea firmelor .

Evenimentul se va concentra pe cele doua programe de finanțare: Solidar StartUP si AYEN – Active Youth Entrepreneurship Network. În cadrul seminarului vor fi prezentate diferențele dintre cele doua programe de finanțare, avantajele /dezavantajele și condițiile specifice fiecărei măsuri.