Traseele RAT Craiova au fost modificate

2
167

RAT Craiova a decis să modifice traseele pentru autobuzele nr. 2b, 3, 9, 11, 25, 101 din cauza problemelor de trafic generate de zăpada căzută în ultima perioadă în Craiova. «Itinerariul traseelor autobuzelor 2b, 3, 9, 11, 25, 101 va fi modificat astfel: circulaţia pe străzile „Şerban Vodă” – strada „Ştefan cel Mare” şi strada „Păcii” va fi deviată pe strada „Brazda lui Novac” – bulevardul „Dacia” – strada „Fraţii Goleşti”, călătorii fiind preluaţi din staţiile corespunzătoare acestor străzi», se arată în comunicatul RAT Craiova.

 

2 COMENTARII

  1. astazi de dimineata DE LA ORA 7 LA ORE 9 – pe traseul 1 B – GARA, CENTRU UNIVERSITATE, SPITAL 1, ROMANESTI ….ABSOLUT NICI UN AUTOBUZ NU A CIRCULAT.
    Dispecerul care era platit sa verifice traseul a disparut de frica multimii, peste 200-3oo de persoane, copii pentru gradinite, scoli, studenti, salariati, bolnavi care se deplasau la spitalul CFR sau Spitalul 1. LA ora 9 rezolvarea a fost un taxi, altii de mult optasera pentru aceasta solutie , fie cu comanda, fie stand la coada la taxi sau cu 4-Bacriz, ocolind orasul sa ajunga la SPITAL.
    CASA DE BILETE FUNCTIONA, ABONAMENTUL 50 RON, BILETUL 25 RON SE VINDEA , CASA ERA DESCHISA, INSA NICI MACAR UN SINGUR AUTOBUZ NU A CIRCULAT PE TRASEUL. LA -15 GRADE CELSIUL…MINIM.

  2. Foarte bine. Ar trebuii ca acest traseu sa ramana in continuare tot asa.Vorbesc in numele mai multor persoane. Sper sa fim auziti de directorul RAT Craiova, ca aceste autobuze sa circule ca inainte pe bulevardul Dacia. Va multumim.

Comments are closed.