S-a certat cu iubitul, apoi a sunat la 112, reclamând că vrea să o omoare

0
193

Aseară, polițiști doljeni au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 de o femeie care a solicitat intervenția forțelor de ordine, declarând că cineva încearcă să o omoare. Apelul s-a încheiat brusc. Imediat după apel, oamenii legii au intrat în alertă, fiind dispuse măsurile necesare în vederea identificării persoanei care efectuase sesizarea și a clarificării situației de fapt. A fost solicitat sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Polițiști de la Secția 3 Poliție Craiova s-au deplasat la o adresă din cartierul craiovean Lăpuș, unde au identificat persoana care efectuase apelul: o femeie de 29 de ani, care se certase cu prietenul, un bărbat de 42 de ani, și care hotărâse să apeleze 112, pentru a pune capăt discuțiilor în contradictoriu. Ulterior, nu a mai dorit să intre în legătură cu forțele de ordine. De asemenea, potrivit celor declarate, între cei doi nu au fost comise acte de violență, bărbatul părăsind locuința comună la scurt timp după efectuarea apelului telefonic.
Având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat în acest caz o amendă de 4.000 de lei, conform OUG 34/2008, pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112.