”Atractiile turistice din zona transfrontaliera RO-BG – la un click distanta”

0
92

Astăzi, în Sala de Conferințe a Hotelului Euphoria din Craiova, Strada Iancu Jianu 6 (Vis-a-vis de Tribunalul Dolj), începând cu ora 11,00, are loc lansarea oficială a proiectului Atractiile turistice din zona transfrontaliera RO-BG – la un click distanta implementat de Asociația Centrul pentru Dezvoltare Montanesium din Montana, Bulgaria, în parteneriat cu Asociația Mereu pentru Europa din Craiova.

Proiectul își propune să promoveze potențialul turistic comun și a destinațiilor/ serviciilor turistice integrate existente prin intermediul unei aplicații software ca nou produs turistic integrat orientat către toate elementele-cheie ale potențialului turistic comun, inclusiv facilități, atracții turistice, produse turistice existente etc. din 6 districtele/ județele Dolj, Olt, Mehedinți, Vidin, Vratsa și Montana. Proiectul își propune de asemenea crearea unui serviciu turistic integrat numit prezentarea interactivă a atracțiilor turistice existente și a serviciilor turistice în locații din districtele/ județele Dolj, Olt, Mehedinți, Vidin, Vratsa și Montana prin intermediul unor centre turistice mobile.

În cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate obiectivele proiectului, activitățile și rezultatele propuse și rolurile partenerilor din proiect, în conformitate cu agenda atașată.