Lucian Bute a fost învins de britanicul James DeGale

0
262

Pugilistul Lucian Bute a fost învins de James DeGale, prin decizia arbitrilor, într-un meci disputat la Quebec, britanicul rămânând astfel deţinător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie. Arbitrii-judecători au decis victoria lui DeGale, cu scorul de 117-111, 116-112, 117-111, publicul canadian fluierând copios la aflarea deciziei.
învins de britanicul James DeGale, într-un meci pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, Lucian Bute s-a declarat mulţumit de prestaţia sa, subliniind că se va întoarce la antrenamente pentru a avea şansa de a ajunge din nou în top.
“Multumesc tututor, cred că am făcut un meci minunat. El este campionul olimpic, mondial, dacă arbitrii l-au declarat învingător, el este. Voi continua, mă întorc în sală şi voi munci mai mult. Ultimii trei ani au fost dificili pentru mine, dar acum mă simt minunat, voi continua să muncesc şi să am şansa de a ajunge în top”, a declarat Bute.
James DeGale a declarat că se aştepta ca meciul cu Bute să fie greu: “Ştiam că Lucian este un mare luptător, dar sunt pregătit pentru oricine”.