La mulţi ani, TVR Craiova!

0
153

TVR Craiova la ceas aniversar, fiindcă de 16 ani emite zi de zi, cu profesionalism, seriozitate şi hărnicie. Un colectiv destoinic, de reporteri şi redactori, animaţi de spirit civic şi deplin respect pentru telespectatori, vine în întâmpinarea acestora, zi de zi, cu cele mai calde informaţii. Fără falsă modestie, colectivul TVR Craiova se poate mândri cu o coerenţă profesională, asimilată în timp, şi cu o paletă de proiecte redacţionale, circumscrise interesului public. TVR Craiova emite de la 1 Decembrie 1998, iar grila postului este una generalistă, axată pe reflectarea evenimentelor şi a vieţii comunităţilor locale.

TVR Craiova difuzează ştiri, filme documentare, talk-show-uri sociale, emisiuni de divertisment, de cultură, pentru copii şi tineret, competiţii sportive şi acoperă judeţele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea, Teleorman şi Argeş. Programele TVR Craiova se recepţionează şi pe Valea Timocului sârbesc şi bulgăresc, acolo unde trăiesc importante comunităţi de români.

În cei 16 de ani de existenţă, jurnaliştii şi producţiile TVR Craiova au obţinut numeroase premii la festivalurile de profil din ţară. TVR Craiova reflectă cele mai importante evenimente din regiune, fiind implicată şi în proiecte internaţionale, precum participarea de mai multe ori alături de National Geographic la realizarea unor filme despre arii naturale protejate din Oltenia.

Prin carul său TV de înaltă performanţă, TVR Craiova este singura televiziune din regiune care difuzează manifestări culturale si sportive de amploare, precum Festivalurile “Maria Tănase, “Zavaidoc”, “Ioana Radu”, meciuri de fotbal, baschet sau tenis. TVR Craiova realizează emisiuni pentru toate cele 6 canale ale TVR şi este singura televiziune din Oltenia cu acoperire completă a regiunii. Între televiziunile locale din regiunea Olteniei, TVR Craiova este recunoscută ca având cel mai înalt grad de credibilitate în rândul populaţiei.