Liverpool fără soluţii in centrul defensivei

0
418

Mijlocaşul defensiv folosit de Jurgen Klopp drept fundaş central in măsura in care Virgil Van Dijk este accidentat, a suferit o accidentare in urma meciului cu FC Midtjylland din grupele  Champions League. Indisponibilitatea jucătorului reprezentând o uriaşă problema pentru următoarele meciuri, dat fiind soluţiile fără experienţă sau slab cotate ale cormoranilor

Jurgen Klopp: accidentarea lui Fabinho era exact ultimul lucru de care aveam nevoie

Dupa incidentul nefericit din minutul 30 al partidei dintre Liverpool-FC Midtjylland (2-0) tehnicanul german pare nevoit sa il foloseasca pe tanarul fundaş central Rhys Wiliams, înlocuitorul lui Fabinho în varsta de 19 ani.

Care sunt obţiuniile lui Klopp pentru meciurile urmatoare:

În continuare singura soluţie în defensiva lui Liverpool o consitituie Rhys Wiliams, un tânăr fundaş englez ce tocmai a avut parte de un debut decent pe Anfield. Joel Matip încă se afla în recuperare iar apariţia lui este incertă, în conferinţa de presă cand Jurgen Klopp a fost întrebat dacă va putea sa fie apt de joc pentru urmatoarea partidă din campionat cu West Ham a fost:Nu ştiu

 

Tehnicianul german poate apela la Nathaniel Philips, fotbalist de 23 de ani care a debutat pe Ianuarie pentru prima echipă a lui Liverpool.

Virgil van Dijk, Alex Oxlade-Chamberlain, Thiago Alcantara, Joel Matip, Naby Keita şi Fabinho sunt absenţii lui Liverpool în următoarea etapă din campionatului britanic.