Leicester a confirmat decesul patronului clubului

0
160

Clubul Leicester a confirmat că patronul Vichai Srivaddhanaprabha a murit în tragicul accident produs de prăbușirea elicopterului în care se mai aflau alte patru persoane. Fiica miliardarului, Voramas Srivaddhanaprabha, nu se afla la bord, așa cum o parte a presei din Anglia anunțase. Poliția din Leicestershire a anunțat și numele celorlalte patru victime: pilotul Eric Swaffer (53 de ani), iubita acestuia, Izabela Lechowicz (46 de ani), și alți doi membri ai staff-ului, Nursara Suknamai și Kaveporn Punpare.

”Este un regret enorm să confirmăm că patronul nostru, Vichai Srivaddhanaprabha, se afla printre cei care și-au pierdut viața într-un mod tragic, atunci când un elicopter în care se aflau el și alți patru oameni s-a prăbușit lângă stadionul King Power. Nu există supraviețuitori. Meciul lui Leicester cu Southampton din Cupa Ligii a fost amânat. Suntem emoționați după ce am văzut răspunsul dat de fanii din toată Anglia după tragedia de sâmbătă”, se arată în comunicatul lui Leicester.

Conform topului Forbes 2017, omul de afaceri thailandez avea o avere estimată la 4,9 miliarde de dolari, al 5-lea cel mai bogat om din țara sa. Vichai Srivaddhanaprabha era patronul lui Leicester City din 2010, după ce a cumpărat clubul de la Milan Mandaric. Leicester City a devenit campioană în sezonul 2015-16, singurul titlu din istoria clubului.