Pink Floyd a lansat o versiune inedită a piesei ”High Hopes”

0
37

Trupa Pink Floyd a lansat o versiune inedită a piesei ”High Hopes”, de pe albumul ”Division Bell”, din 1994, cântecul făcând parte din seria pe care muzicienii o vor lansa sub titlul ”The Later Years”, arată Rolling Stone.

Potrivit muzicienilor este vorba despre o versiune inițială a melodiei care a închis albumul ”Division Bell”. Varianta publicată online vineri este concentrată în principal asupra partiturii vocale susținute de David Gilmour.

Versurile sunt ușor schimbate iar intervenția la chitară solo are o abordare diferită față de varianta consacrată. Pachetul ”The Later Years” va conține 16 discuri al căror conținut este concentrat asupra activității trupei după perioada Roger Waters.

Nu mai puțin de 13 ore de materiale audio și video inedite sunt promise fanilor începând cu data de 29 noiembrie, inclusiv imagini din concertele susținute de trupă la Veneția, în 1989, și la Knebworth, în 1990, potrivit Mediafax.

Înfiinţat în 1965, de Roger Waters, Nick Mason, Richard Wright şi Syd Barrett, grupul Pink Floyd a lansat 14 albume de studio şi s-a destrămat în 1996.