Fundaşul Bogdan Mitrea a semnat cu Ştiinţa

0
274

Universitatea Craiova l-a transferat pe fundaşul central Bogdan Mitrea, care peste o lună va împlini 35 de ani. Pentru veteranul stoper, Ştiinţa a plătit lui Sepsi OSK suma de 250.000 de euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului. În Bănie, Mitrea va încasa un salariu de 160.000 de euro pe an, el semnând o înţelegere pe două sezoane. Bogdan Mitrea ar putea debuta chiar în meciul din seara aceasta, de la ora 21.00, de la Severin, contra lui FC Botoşani, în etapa a 7-a a Superligii.

„Câștigător al Cupei și Supercupei României în calitate de căpitan al echipei Sepsi OSK în sezonul recent încheiat, noul nostru fundaș a mai evoluat la Spartak Trnava, Ascoli, FC Viitorul, FCSB și CSMS Iași” precizează clubul Universitatea Craiova.

„Mă bucur că sunt aici. Tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova în istoria fotbalului românesc, în ultimii ani, m-a determinat să vin în Bănie” a fost prima reacţie a jucătorului, după semnarea contractului.

Bogdan Mitrea este al 5-lea transfer al Universităţii Craiova în acest sezon, după Raul Silva, Ivan Martic, Sergiu Hanca şi Rivaldinho. Bogdan Mitrea are o selecţie în naţionala României, chiar în timpul mandatului de selecţioner al lui Mirel Rădoi, actualul său antrenor de la Universitatea Craiova. În 2020, Mitrea a evoluat în amicalul câştigat cu 5-3 contra Belarus, la Ploieşti, meci în care Mitrea a şi marcat un gol.