A treia zi de IntenCity : Jason Derulo, show total

0
343

Cel mai mare festival de muzică din sudul României s-a încheiat aseară cu un show incendiar susținut de vedeta americană Jason Derulo. Deja se știe că acolo unde concertează Jason Derulo, acesta face show alături de trupa sa de dansatori. Și de data aceasta publicul de pe Oblemenco a fredonat continuu toate melodiile americanului, a dansat alături de acesta, atmosfera devenind treptat incendiară.

După două seri extraordinare, cu muzică de foarte bună calitate, noaptea trecută a atins  apogeul, dar și numărul de spectatori a  fost mult mai mare. De asemenea, distracția a fost una la cote maxime.

Aflat la prima ediție, IntenCity este evenimentul la care toți artiștii au putut fi headlineri. Festivalul și își propune să devină unul dintre cele mai importante din țară.  Și nu doar Jason Duralo a făcut spectacol. Artistul belgian Felix De Laet, cunoscut publicului din întreaga lume sub numele de scenă Lost Frequencies, celebru pentru hiturile Are You with Me, Where Are You Now și Reality, s-a alăturat artiștilor care au urcat duminică pe marea scenă a festivalului. DJ-ul și producătorul francez Martin Solveig, unul dintre cei mai bine cotați DJi pe plan internațional, Simon Patterson, Chico Rose, DJ Adrian Eftimie & Optick sunt cei care au completat line-up-ul electro din acest weekend, la Craiova.