Proiecții de concerte live, în Centrul Vechi: Queen și The Rolling Stones

0
349

Timp de două zile – vineri, 2 august, și sâmbătă, 3 august –, în Piața „Frații Buzești” din Centrul Vechi al Craiovei se va desfășura, pentru al treilea an consecutiv, evenimentul „Urban Movie”, organizat de Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, cu acces liber pentru public.

«Proiectul s-a născut din dorinţa de a oferi craiovenilor o experienţă specială prin vizionarea unor producții cinematografice de lungmetraj în aer liber, creând un nou prilej de socializare. Este vizată întreaga comunitate locală să participe gratuit la acest eveniment, care se dorește a avea un caracter permanent, în funcție de preferințele publicului. Vă invităm să trăim împreună, într-o atmosferă culturală, experienţa unei seri de cinema», declarau reprezentanții instituției la momentul lansării proiectului.

Propuse de această dată nu sunt filme, ci proiecții de concerte live ale unor trupe care au scris istorie în muzică. Vineri, 2 august, de la ora 20.30, se vor auzi acordurile legendarei formații Queen, iar sâmbătă, 3 august, tot de la ora 20.30, publicul îi va putea asculta pe cei de la The Rolling Stones.