Happy-hour pentru fanii craioveni

0
287

Fotbaliştii Universităţii i-au îmbiat pe suporteri să-şi cumpere abonamente cu o sesiune de fotografii şi autografe

craiovaClubul Universitatea Craiova i-a invitat pe suporteri să-şi procure abonamente pentru sezonul actual chiar de la jucători, primii invitaţi la această acţiune fiind Vătăjelu, Ivan, Gustavo şi Rambe. La ora prânzului, circa 30 de fani s-au strâns la magazinul oficial al clubului, de la English Park, pentru a se fotografia alături de alb-albaştri, de la care au obţinut nu doar abonamente, ci şi câte un autograf. La finalul acţiunii, jucătorii şi-au exprimat speranţa că acest sezon va fi unul reuşit, în pofida debutului ratat, iar prima victorie ar trebui să vină luni, la meciul cu ASA Tg. Mureş.

„Ne bucurăm că am putut să le oferim suporterilor ocazia să-şi ia abonamente chiar de la noi, este o iniţiativă frumoasă. Trebuie să le oferim şi răsplata pe teren, vrem să câştigăm meciul cu ASA, pentru că am pierdut deja un tempo, cu Pandurii şi suntem puţin frustraţi. Nu ne convine faptul că jucăm de fiecare dată la ora 18.30, când este foarte cald, dar trebuie să suportăm aceste temperaturi şi anul acesta până când va fi gata stadionul. Suntem dezamăgiţi că nu suntem şi noi în cupele europene, dar sperăm ca la anul să readucem Craiova în Europa” a declarat căpitanul echipei, Bogdan Vătăjelu.

Andrei Ivan n-a comentat interesul Stelei pentru el, însă a spus că se simte flatat de declaraţia selecţionerului Daum, care a afimat că „Ivan are un talent fantastic”: „Sunt bucuros că au venit suporterii la această acţiune. Realizez că lumea are mari aşteptări de la mine şi eu mă bucur de fiecare meci, încerc să dau totul pentru echipă. Sper să jucăm la anul în cupele europene. Nu vreau să vorbesc de Steaua şi despre ce a spus domnul Becali, sunt jucătorul Universităţii şi mă preocupă doar echipa mea. Îi mulţumesc domnului Daum pentru vorbele frumoase pe care le-a spus despre mine şi sper să-i dovedesc pe teren că merit să fiu la lotul naţional”.

Brazilianul Gustavo Vagenin, care a evoluat până acum în Serie C, speră să aibă ocazia de a juca în Champions League cu Universitatea: „Îmi place mult la Craiova, atât oraşul, cât şi echipa, sunt jucători de valoare şi oameni de calitate. M-a impresionat Ivan, este un jucător cu potenţial, se vede acest lucru şi la antrenamente, îi prevăd un viitor frumos. Abia aştept să debutez şi să-mi ajut echipa. Suporterilor le promitem că vom face tot ce e posibil pentru a evolua la anul în Champions League, pentru asta am şi venit la Craiova”.

Pentru meciul cu ASA Tg. Mureş, biletele costă: 5 lei la peluză, 10 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna I şi 25 de lei la tribuna zero. Abonamentele pentru întregul sezon, asta incluzând şi meciuri pe noul stadion “Ion Oblemenco”, în a doua parte a campionatului, costă: 64 de lei la peluză, 152 de lei la tribuna a II-a, 240 de lei la tribuna I, 400 de lei la tribuna zero şi 4.500 de lei la sectorul VIP. Pentru pensionarii care prezintă cupon de pensie şi studenţii care vin cu carnetul de student clubul oferă o reducere de 50 la sută.