Ryanair : Până la 20% reducere pentru peste 150.000 de locuri

0
298

flights-airlines--Ryanair--620x300Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi (28 iunie) a lansat o promoţie masivă pentru România – până la 20% reducere pentru peste 150,000 de locuri, disponibile pe toate rutele din Bucureşti, Craiova, Oradea şi Timişoara, pentru călătorii în perioada 1 iulie – 30 noiembrie, promoţie care le va asigura economii şi mai mari clienţilor români care se pregătesc de următoarea vacanţă.

Aceste locuri, disponibile la tarif promoţional, pot fi rezervate începând de astăzi, până la miezul nopţii, Vineri, (30 iunie), şi pot fi găsite doar pe Ryanair.com/ro.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Cu această reducere de 20% aplicată pentru mai mult de 150,000 de locuri de pe toate rutele din Bucureşti, Craiova, Oradea şi Timişoara, pentru călătorii în perioada iulie – noiembrie, nu a existat vreodată un timp mai potrivit în care să vă rezervaţi următoarea vacanţă la tarif redus în Europa.

Această ofertă extraordinară este valabilă până Vineri (30 iunie), aşa că invităm clienţii să acceseze Ryanair.com/ro pentru rezervări”.