Şoavă a avut 24 de jucători la reunirea Podariului

0
72

podariEchipa doljeană din Liga a III-a, ACS Podari, s-a reunit luni seara, după o perioadă de aproape o lună de vacanţă. La prima şedinţă de pregătire, sub comanda antrenorului Florin Șoavă au fost prezenţi 24 de jucători: Mecea şi Ciocârlan (portari), Ciocârlă, Lică, Vulpe, Avram, I. Sârmon, Ad. Cârstea, Cruşoveanu, Cl. Bălan, D. Preda, Marinoiu, N. Nicolae, Raicea, Fieraru, M. Stoica, Al. Stancu, A. Arcea, A. Toma, Gârbiţă, G. Cârstea, Grigorie, Socol şi A. Gheorghe (jucători de câmp).

Alături de revenirea lui Nelu Nicolae care a mai evoluat la ACS Podari acum două sezoane, a fost achiziţionat fundaşul central Irinel Lică, născut în 1996, care în ediţia trecută a evoluat la Sporting Turnu Măgurele, dar şi juniorul născut în 1999, Adrian Fieraru de la CFR Romgaz. ”Le mulţumesc conducătorilor şi antrenorului Marian Vulpe, de la CFR Romgaz Craiova, pentru transferul juniorului Fieraru Nicolae Adrian, născut în 1999, un fotbalist foarte bun ce va fi în coproprietate cu clubul nostru, 70-30 la sută. La noi va avea posibilitatea sa joace la un nivel mai înalt” a spus Florin Șoavă.

Faţă de returul ediţiei trecute la ACS Podari nu se mai regăsesc: Cioinac, I. Stancu, Simion, Georgescu, Geamănu şi D. Stancu, ultimul fiind în probe la echipa germană de liga a 4-a, Rot Weiss Ahlen. ACS Podari se va pregăti la stadionul propriu până pe 26 iulie, atunci când se va pleca în cantonament la Kladovo, în Serbia, iar pe 5 iulie este programată vizita medicală.