AIESEC îi provoacă pe liceeni la o vară GROWzavă!

0
66

AIESEC Craiova, în parteneriat cu Şcoala de Valori, organizează în această vară proiectul GROW, o acţiune adresată elevilor de liceu.

«Pentru o călătorie în jurul lumii nu ai nevoie de hartă, mijloc de transport sau un buget impresionant. E de ajuns să te înscrii în GROW şi aventura vine la tine! Pentru că GROW înseamnă culoare, nebunie, prieteni noi, dar şi cunoştinţe practice pentru viitorul tău. Credem că valorile şi pasiunile sunt cele care ar trebui să stea la baza alegerii carierei şi nu trendurile sau părerile celorlalţi. De aceea, noi, Şcoala de Valori şiAIESEC, am creat GROW, un program naţional pentru adolescenţii curioşi care vor să se descopere şi afle răspunsul la întrebarea “Ce fac după ce termin liceul?”. Tu vino cu entuziasm şi deschidere, iar noi îţi asigurăm o experienţă wow! Îţi vei explora personalitatea trecând de barierele timidităţii, într-o atmosferă prietenoasă, în care te poţi manifesta aşa cum simţi şi cum eşti. Chiar dacă acum ai auzit pentru prima dată de GROW sau ai gustat deja din această aventură, te aşteptăm alături de noi vara asta!», este îndemnul pe care AIESEC Craiova îl adresează elevilor. Aceştia pot participa la GROW în fiecare an de liceu, din clasa a IX-a până într-a XII-a, informaţiile şi abilităţile deprinse fiind diferite pentru fiecare nivel.

“Cel mai bun mod de a învăţa este exersând”

În sesiunea din vară, dedicată celor de clasele a XI-a şi a XII-a, acţiunile se axează pe leadership, lucru în echipă, management, antreprenoriat şi personal branding, astfel încât participanţii să-şi contureze o imagine mai clară asupra viitoarei profesii. “Considerăm că cel mai bun mod de a învăţa este exersând. De aceea, am structurat programul GROW pe baza conceptului Practice, Learn, Step Up, adică un model de învăţare natural, în care experimentezi diferite ipostaze, înveţi din ele şi apoi aplici noile cunoştinţe. Timp de 6 săptămâni vei lua parte la 10 ateliere interactive, unde te vei cunoaşte mai bine şi îţi vei dezvolta punctele forte prin jocuri şi activităţi inedite. În plus, participând la GROW ai ocazia să-ţi exersezi limba engleză şi să iei contact cu tineri din culturi diferite, deoarece workshop-urile sunt ţinute de traineri internaţionali veniţi din ţări de pe tot globul”, mai spun reprezentanţii AIESEC Craiova. Cei care vor să se înscrie în GROW nu trebuie decât să completeze formularul de înscriere pe care îl găsesc pe site-ul AIESEC până la data de 18 iunie a.c.