Marius Constantin: “În 20 de zile se decide totul, putem fi sus sau să pierdem tot”

0
467

Fundaşul Universităţii Craiova, Marius Constantin, a revenit pe teren în meciul de la Piteşti, după o pauză de două luni şi jumătate, provocată de o accidentare, şi spune că este pregătit să-şi continue cariera pentru cel puţin un sezon, chiar dacă la toamnă va împlini 38 de ani, condiţiile de recuperare oferite de Universitatea Craiova ajutându-l în acest sens.

„Nu ne gândim la meciul din Cupă cu Sepsi, ci la cel cu Voluntari. Trebuie să intrăm cu determinare, să respectăm ce a lucrat săptămâna aceasta şi nu avem decât varianta victoriei. Este clar că avem un ascendent moral, după ultimele rezultate, exceptând meciul de Cupă. Se vede filosofia lui Mister, cu cât trece timpul cu atât jucăm mai bine, nu mai avem nici accidentaţi. Cum aş putea să nu fiu de acord cu patronul, când spune că 70 la sută a fost ghinion în pierderea titlului? Eu vreau să câştigăm toate meciurile până la final şi dacă vom termina pe locul 3 vom şti că am dat totul. Ar însemna enorm să câştig un titlu pe final de carieră, mai ales luat aici, la Craiova, unde ar arde oraşul cu totul dacă s-ar întâmpla acest lucru. Când eram adversarul Craiovei eram foarte motivat, pentru că jucam împotriva unui public ostil. Personal, mă simt foarte bine, mă ajută şi condiţiile de la club, un jucător dacă îşi vede de treabă şi se odihneşte, clubul îi oferă toate condiţiile. Tuturor ne-ar fi plăcut să avem mintea de acum la o vârstă mai mică. Nu am discutat despre prelungirea contractulului, avem 20 de zile în care se decide totul, putem să fim sus sau să pierdem tot” a declarat Marius Constantin.

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a precizat că-şi doreşte ca Marius Constantin să continue şi în sezonul următor la Craiova, deşi în vară îi expiră contractul.

„Mi-aş dori ca Marius Constantin să rămână şi din vară, pentru că ne-a ajutat foarte mult în acest sezon. Am nevoie de astfel de jucători, care să te aducă la nivelul de a câştiga un campionat în România” a declarat Reghecampf.