Instituţia Prefectului Dolj nu se dezminte: ziarişti invitaţi la o conferinţă de presă, fără amfitrioni

0
544

Instituţia Prefectului Dolj (IPD) nu se dezminte. Dacă în Săptămâna Mare a invitat ziariştii la o conferinţă de presă, gazdele nefiind prezente , din motive “de lucru”, IPD a mai “comis-o o dată”, acum în Săptămâna Luminată. Din nou, instituţia în speţă a invitat ziariştii la o conferinţă de presă, însă amfitrionii nu au fost prezenţi la “programul de serviciu”. Este adevărat, IPD a dat un comunicat de presă prin care îşi justifica absenţa . Un comunicat … şi atât … Pentru IPD este încă o “bilă neagră”: media din judeţ aşteaptă mai multe explicaţii despre ceea ce se întâmplă în teritoriu.

“Buna ziua, vă invităm să participați mâine, 29 aprilie, începând cu ora 12:00 la o conferință de presă având ca temă masurile dispuse la nivel teritorial cu ocazia mini-vacanței de 1 Mai. Declarațiile din cadrul conferinței vor fi susținute de purtătorii de cuvânt ai structurilor de forță din cadrul MAI de la nivel local.
Jurnaliștii interesați sunt așteptați în sala video a Prefecturii Dolj.
Mulțumim.” Este comunicatul emis de Instituţia Prefectului Dolj. Reiterăm , toate instituţiile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne trimit comunicate din zonele de competenţă.