Tinerii interesați să devină pompieri, așteptați la ISU Dolj

0
67

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Oltenia” al judeţului Dolj  cu sediul în municipiul Craiova, strada „Henry Ford” (1863-1947) nr. 14, recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Ministerului Afacerilor Interne.

Recrutarea candidaţilor pentru concursul de admitere – sesiunea 2015, pentru instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.), se va face pentru Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti (durata studiilor 4 ani), unde sunt 35 de locuri disponibile la Facultatea de Pompieri (din care 1 loc pentru romi); Facultatea de Poliţie – specializarea Drept – două locuri IGSU; pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti (durata studiilor 2 ani), unde sunt 100 de locuri pentru subofiţer de pompieri şi protecţie civilă (din care 1 loc pentru romi) și 25 de locuri pentru maistru militar auto (din care 8 locuri pentru I.G.S.U.).

De asemenea, inspectoratul face recrutări pentru nevoile structurilor M.A.I. la instituţiile de învăţământ ale  Ministerului Apărării Naţionale. Informaţii privind graficul admiterii, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia sunt disponibile la adresele web ale instituţiilor de învăţământ:www.academiadepoliţie.ro; wwwscoaladepompieri.ro; www.mta.ro ww.armyacademy.ro;   www.ncoacademy.ro. Detalii suplimentare pot fi obţinute de la personalul cu atribuţii de recrutare din cadrul inspectoratului, telefon 0251/510126 – interior 27123 şi 27124 sau la www.isudolj.ro/informaţii-publice/resurse/umane/cariera.