Avansări în grad la Serviciile Permise, Paşapoarte şi IPJ Dolj

0
283

Şapte angajaţi din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Dolj şi ai Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Dolj, din subordinea Instituţiei Prefectului de Dolj, au fost avansaţi în grad, ca urmare a ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca. Astfel, la Serviciul Paşapoarte, agenţii de poliţie Bogdan Radu Băloi, Mircea Ionuţ Şchiopu, Luis Cosmin Matei şi Costel Răducan au fost avansaţi la gradul de agenţi principali de poliţie. Totodată, inspectorul de poliţie Alin Vasilescu a devenit inspector principal de poliţie, în timp ce comisarul Nelu Marinoea a fost avansat la gradul de comisar-şef de poliţie. De asemenea, din cadrul Serviciului Permise, comisarul Maria Vasile a devenit comisar-şef.

“Celor şapte angajaţi le-am transmis felicitări pentru avansarea în grad şi, nu în ultimul rând, le-am reamintit cine sunt şi de ce sunt acolo, la Serviciile publice. Nici unul dintre dumnealor nu trebuie să uite niciodată care le este menirea. Sunt funcţionari publici, care deservesc populaţia judeţului Dolj cu maximum de seriozitate şi, în acelaşi timp, am vrut să le reamintesc şi că sunt instituţii tot ale statului care ţin aproape în permanenţă”, a declarat Nicolae Giugea, prefectul judeţului Dolj, care a apreciat că la nivelul judeţului Dolj nu au existat situaţii deosebite care să vizeze cele două servicii din subordine. “Am în permanenţă un dialog cu tot ceea ce înseamnă personalul acestor Servicii şi cu cel din Prefectură. Vreau să dăm dovadă în continuare de seriozitate maximă, de profesionalism şi conştiinciozitate şi, nu în ultimul rând, de respect pentru cetăţean”, a adăugat prefectul judeţului.

Şi la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au avut loc avansări în grad, săptămâna trecută, de Ziua Poliţiei Române. Astfel, doi ofiţeri şi trei agenţi din cadrul IPJ Dolj au fost avansaţi în gradul profesional următor înaintea expirării stagiului minim, iar la termen au fost înaintaţi în grad 64 de ofiţeri şi 218 agenţi.