Poliţiştii doljeni au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat,

0
403

Ieri, timp de patru ore, polițiștii Poliției Municipiului Băilești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Secției nr.8 Poliție Rurală Rast, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj și a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, au desfășurat o acțiune, în comunele Urzicuța și Bistreț, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea faptelor antisociale. Cu această ocazie, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma activităților desfășurate,  au fost identificați cinci tineri, patru din comuna Urzicuța și unul din comuna Afumați, bănuiți că,  în noaptea de 19/20 ianuarie a.c., ar fi sustras băuturi alcoolice, un televizor și suma de 300 de lei din incinta unei societăți comerciale din comuna Urzicuța. Bunurile sustrase au fost recuperate, acestea fiind restituite persoanei vătămate. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de Parchet competentă. De asemenea, pe strada “Petre Udrea”, din comuna Urzicuța, a fost depistat un tânăr de 29 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.