Martic şi Briceag, încă un an în Bănie

0
100

Universitatea Craiova a activat clauza prin care prelungeşte contractele cu cei doi fundaşi laterali până în vara anului 2020

Universitatea Craiova le-a prelungit contractele fundaşilor laterali Ivan Martic şi Marius Briceag pentru încă un sezon, până în iunie 2020. Cei doi intraseră în ultimele 6 luni de contract cu gruparea din Bănie, care însă avea stipulat dreptul de a prelungi unilateral înţelegerile cu cei doi. În cazul helveto-croatului, acesta avea şi el dreptul de a prelungi contractul cu Universitatea pe încă un an. Procedura prevede ca această activare a clauzelor să treacă şi prin Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, iar termenul acordat este 6 februarie. Ivan Martic a fost adus de la Rijeka, în urmă cu un an şi jumătate, fără sumă de transfer. A mai evoluat în Elveţia pentru St. Gall şi Shaffhausen şi în Serie B pentru Verona şi Spezia. La Craiova a evoluat în 35 de meciuri şi a marcat 3 goluri.  Jucătorul de 28 de ani a înscris primul gol al Ştiinţei în cupele europene după 18 ani, în acel 1-3 de la Leipzig, în preliminariile Europa League. Originar din Piteşti, Marius Ionuţ Briceag a fost transferat în Bănie de la CSM Rm. Vâlcea, în 2014, evoluând o perioadă sub formă de împrumut la FC Voluntari. Fundaşul stânga de 26 de ani are 65 de meciuri şi un gol pentru Craiova.

Se vând biletele pentru meciul cu CFR Cluj

Clubul Universitatea Craiova a pus în vânzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj, programat duminică, 10 februarie, de la ora 21. Acestea costă 15 lei la peluze, 30 de lei la tribuna a II-a, 40 de lei la tribuna I şi 100 de lei la VIP. În comunicatul emis, CFR este considerată de cei de la Universitatea Craiova „principala contracandidată în bătălia pentru primul titlu după 28 de ani”. „Nu ştim cât va fi temperatura afară, dar pe gazon şi în tribune va ajunge la punctul de fierbere” sunt siguri cei din conducerea grupării din Bănie. Sunt precizate modalităţile prin care se pot procura biletele: de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă, de la magazinul mobil situat în Piaţa „Mihai Viteazul”, de la magazinul oficial situat în Electroputere Parc Mall, la etaj, de la partenerii Eventim.ro: orice staţie OMV şi orice magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din ţară, sau online, prin platforma Eventim.ro, cu funcţia Print-At-Home sau prin trimiterea biletului prin curierat.