Dumitraş: “Evoluţiile mele nu au fost la cel mai înalt nivel”

0
93

Fundaşul Universităţii Craiova, Andrei Dumitraş, a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre perioada de pregătire din Antalya: “Primul cantonament a fost mai greu, pentru că a avut în vedere acumulările fizice. Acum am început să lucrăm mai mult tactic. O să urmeze şi câteva jocuri amicale. Este normală această perioadă de antrenamente de iarnă. Încercăm să scoatem maxim din acest cantonament”

Dumitraş a fost anul trecut în lotul selecţionatei divizionare pentru turneul “invernal” din Antalya, dar după prestaţiile neconvingătoare de la Craiova, nu a mai fost convocat şi anul acesta. Despre acest lucru, dar şi despre coechipierii chemaţi de Iordănescu, fundaşul de 27 de ani a declarat: “Mă bucur pentru cei care au fost convocaţi la Naţională, îi felicit pe această cale. Sper să joace şi să o facă bine. Noi ne vom mobiliza, lotul este echilibrat, valoros şi vom încerca să evoluăm cât mai bine în aceste jocuri de verificare, pentru că sunt importante. Eu am jucat mai puţin, iar evoluţiile mele nu au fost la cel mai înalt nivel, eram conştient că nu voi fi chemat. Eu mă bucur pentru colegii mei, merită să fie acolo. În ceea ce mă priveşte mi-ar fi mai uşor să-i am aici, lângă mine, dar nu încerc să privesc astfel lucrurile. Ştiu că lor le este bine sub tricolor. Orice jucător e mândru să ajungă la naţională”.

Dumitraş s-a referit şi la obiectivele pe care le mai are Universitatea în acest sezon: “Lupta este destul de grea. Mai sunt câteva meciuri în care trebuie să obţinem maximum. Dar şi în aceste condiţii nu avem asigurat locul de play-off. Dar ne jucăm şansa. Vom încerca să facem meciuri cât mai bune şi sperăm, la final, să ne clasăm pe un loc care să ne mulţumească”.  Despre posibila plecarea a lui Ivan, coechipierul său a declarat: “Eu mi-aş dori să rămână cu noi. E un jucător de valoare şi cu siguranţă ne-ar ajuta mult în partea a doua a sezonului”. Jucătorul s-a exprimat şi în privinţa schimbării survenite pe banca tehnică a Universităţii în iarna acesta: “Aşa este în fotbal, toată lumea ştie că atunci când nu sunt rezultate primul schimbat este antrenorul. Vom respecta ideile şi planurile de joc ale domnului Mogoşanu şi sperăm să obţinem rezultate cât mai bune”.