Înscrieri la concursul „Cea mai bună piesă românească a anului 2016”

0
154

teatruUniunea Teatrală din România (UNITER) anunţă că ediţia 2016 a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului” primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 30 ianuarie 2017 (data poştei). Concursul se desfăşoară sub egida Casei Regale a României.

Piesele vor fi trimise în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail), prin poştă sau vor fi depuse direct la Secretariatul UNITER. Pe prima pagină se vor scrie un motto scurt (ce va ţine loc de numele autorului) şi titlul piesei, precizează organizatorii. CD-ul ce conţine piesa înscrisă la concurs va fi însoţit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Acelaşi motto de pe pagina de titlu a piesei va fi scris şi pe plicul închis cu datele de identificare.

Potrivit UNITER, nu se primesc în concurs piese foarte scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise nu se înapoiază. Adresa poştală pentru trimiterea pieselor este strada „George Enescu” nr.2-4, sector 1 Bucureşti, cod poştal 010305, cu menţiunea „Pentru Concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2016”.