Craiovenii de dreapta trebuie să aibă încredere în PNL

0
491

pnl raducea si stroePreşedintele PNL Craiova, Ionuţ Stroe a transmis  în cadrul unei conferinţe de presă un  mesaj pentru craiovenii de dreapta.

Alături de deputatul Ionuţ Stroe, la conferinţa de presă a participat şi consilierul judeţean Isidor Răducea, care a tras semnalul de alarmă vizavi de fondurile alocate de CJ unei şcoli din localitatea Calopăr. A reluat de asemenea discuţia din cadrul şedinţei de CJ, de săptămâna trecută, legat de investiţia pe fonduri europene a Centrului Internaţional Constantin Brâncuşi şi s-a discutat despre fondurile alocate drumurilor judeţene.

„Lansez un apel catre oamenii de dreapta să aibă încredere în PNL, sa aibă încredere în oferta noastră politică. Să aibă încredere în premierul pe care îl sprijinim. Există un singur partid liberal şi acela este PNL.

În opinia sa toate celelalte partide mici nu sunt în această campanie electorală decât nişte sateliţi care lucrează pentru PSD. Oamenii nu trebuie să-şi irosească votul investind, indirect, în stânga sau investind în partide care nu au sanşe să intre în Parlamentul Romaniei.

În privinţa viitorului premier al României, preşedintele PNL Craiova a susţinut necesitatea unui  premier cinstit, corect şi serios.

“Nici Ponta, nici Dragnea, nici vreo clonă de-a lor nu pot conduce România către mai bine. Noi nu susţinem doar un om, susţinem un model de responsabilitate, de gândire şi de a face bine lucrurile” a spus Ionuţ Stroe.

 Un alt punct pe agenda conferinţei a fost  reforma   parlamentară. PNL şi-a asumat ca noul Parlament investit să schimbe imaginea şi metehnele dobândite în ani de zile de acest for.

„Aici ma refer la eliminarea privilegiilor din Parlarlament, la eliminarea pesiilor speciale, la modul cum lucrează alesii, adică la prezenţa constantă în circumscripţii şi în Parlament” , a declarat deputatul PNL.

 Putem restabili onoarea Parlamentului din Romania: in primul rand, cu liste curate. Apoi, cu o serie de masuri absolut necesare pentru a reforma institutia Parlamentului, pentru a-l face puternic si respectat. Ce propunem? Renuntarea la privilegiile parlamentarilor de orice fel. Orice vot trebuie să fie la vedere. Este esential ca acest principiu sa fie folosit in ceea ce priveste cererile justitiei. Procedura de ridicare a imunităţilor trebuie să fie făcută transparent şi într-un termen de 48 de ore maxim. Este nevoie de un program de lucru categoric remaniat si de folosirea unui sistem de prezenţă de tipul celui din Parlamentul European. Acest mod de a gândi le poate reda românilor şi mai ales tinerilor încrederea că se poate guverna altfel, că România se poate însănătoşi