Voleibalistele Craiovei au test dificil cu Voluntari: “Trebuie să ne autodepăşim”

0
216

După ce a câştigat primul meci în Divizia A1, 3-2 în deplasare cu U Cluj, voleibalistele de la SCMU Craiova întâlnesc teren propriu pe FC Voluntari, luni, de la ora 17, în Sala Polivalentă. Antrenorul Lucian Zlotea şi jucătoarea Alexandra Brabete au prefaţat partida cu formaţia ilfoveană, care pleacă în acest meci cu prima şansă.

„Ne aflăm în faţa unui meci foarte dificil, Voluntari este o echipă foarte bună, cu jucătoare de calitate, iar investiţiile sunt de lăudat. Noi avem ceva probleme în lot şi se pare că nu scăpăm de ele: două sportive sunt în izolare, iar alte două sunt accidentate. Am folosit în acest start de campionat o altă formulă faţă de cea pe care am pregătit-o, dar sperăm să scoatem ce se poate din acest joc. Doar în primele două etape am evoluat cu echipa stas şi când am început să ne legăm, am venit ghinioanele. Contează orice punct. Noi trebuie să ne autodepăşim, dar va mai dura puţin timp până vom juca la capacitate maximă. Urmează meciuri grele, este foarte multă muncă, dar ne-am dorit Divizia A, echipe puternice, acum luptăm!“, a spus Lucian Zlotea.

„A fost o victorie muncită la Cluj, mai ales că am evoluat fără patru jucătoare de bază, dar acest lucru nu ne-a împiedicat să arătăm ceea ce suntem în stare şi sperăm ca şi pe viitor să producem un volei de calitate. Suntem conştiente că nu vom avea deloc un meci uşor cu Voluntari, vom încerca să studiem tactica lor şi să găsim cea mai bună metodă de a le contraataca. Am avut şi meciuri mai puţin bune, dar victoria de la Cluj ne dă un plus mare la moral“, a spus Alexandra Brabete.