Reghe, după calificarea în sferturile Cupei: “Ne-am respectat pe noi”

0
497

După ce Universitatea Craiova a trecut fără probleme de Minaur Baia Mare şi a ajuns în sferturile de finală ale Cupei României, antrenorul Laurenţiu Reghecampf s-a declarat mulţumit de modul cum au reacţionat jucătorii, tranşând destul de repede calificarea.

„Obiectivul nostru a fost să marcăm cât mai repede având condițiile în care am jucat, a fost foarte frig, gazonul nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, dar cred că ne-am descurcat și este foarte important că ne-am calificat în sferturi. Nu am odihnit pe nimeni, am încercat să introduc pe teren jucătorii cel mai bine pregătiți, având în vedere că în 3 zile avem un meci cu Mioveni. Cred că pentru acest meci de Cupă au intrat cei mai pregătiți jucători și și-au făcut datoria. Am respectat competiția, ne-am respectat pe noi, clubul“, a declarat Reghecampf.

„Ne bucurăm foarte mult pentru victorie, pentru că în această ediție a Cupei au fost foarte multe surprize și nu voiam să luăm și noi parte la una. Am încercat să închidem cât mai repede jocul. Îmi pare nespus de rău că nu au fost suporteri în tribună, pentru că am înțeles că s-au făcut eforturi deosebite din partea conducerii acestui club, au adus nocturna… Suntem bucuroși că nu au apărut accidentări. Ne bucurăm că ne-am calificat în sferturi, cu acest gând am și venit, iar acum o să pregătim meciul de sâmbătă, cu CS Mioveni. Ne așteaptă meciuri foarte grele, dar acum ne gândim primul, la cel cu Mioveni. Le vom trata serios și sperăm să scoatem maximum de la fiecare“, a declarat Nistor.

„A fost un teren greu, dar noi am venit aici ca să câștigăm. Sunt foarte fericit că am marcat, că am deschis scorul. A fost o victorie foarte importantă pentru echipă. Suntem pregătiți pentru ce urmează în campionat. Ne-am pregătit și pentru meciul cu Mioveni, dar acum trebuie să facem o recuperare bună, ca să fim ok sâmbătă. Știm că CFR este în fața noastră în clasament și trebuie să luptăm până la sfârșit pentru campionat“, a spus Gustavo.