Astăzi are loc “Marea Curăţenie” în Craiova

0
240

Proiectul “Let’s Do It, Romania!”, campania de ecologizare organizată la nivel naţional, se derulează astăzi şi în Municipiul Craiova, peste 300 de voluntari fiind înscrişi să participe la Marea Curăţenie.

 Acţiunea începe în această dimineaţă, la ora 9.00, voluntarii urmând să plece cu trei autobuze RAT din faţa blocului S200, de pe Calea Bucureşti. O sută dintre ei se opresc în zona Centura Craiovei, iar ceilalţi vor aduna deşeurile din zona Izvorul Rece, dar şi din Făcăi.

După succesul primelor trei ediţii din 2010, 2011 şi 2012, la care au participat peste 650.000 de voluntari, care au reuşit să strângă peste 1,6 milioane de saci de deşeuri, Ziua de Curăţenie Naţională din România a devenit deja o tradiţie, care uneşte românii de peste tot. Proiectul aduce împreună autorităţi, companii, ONG-uri, reprezentanţi media, persoane publice şi voluntari, pentru a face curăţenie în toată ţara, într-o singură zi.

„Let’s Do It, Romania!” face parte din marea echipă „Let’s Do It, World!”, care implică peste 100 de state la nivel global în cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria omenirii, pentru colectarea deşeurilor. „Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi.