A XV-a ediţie a Târgului DOLJCONSTRUCT

0
466

Ieri a avut loc deschiderea oficială a Târgului Doljconstruct, cu saloanele Climaterm şi Mobex. Evenimentul expoziţional se va desfăşura pe parcursul a patru zile, la Casa Ştiinţei şi Tehnicii din Craiova.

33 de companii şi specialişti din domenii variate, precum materiale şi tehnologii pentru construcţii, proiectare şi design, vopseluri, decoraţiuni interioare şi exterioare, corpuri de iluminat, instalaţii de incălzire şi climatizare, instalaţii sanitare şi mobilier pentru locuinţe, birouri sau grădini, antreprenoriat şi execuţie, vor fi prezenţi cu standuri expoziţionale în cadrul celei de-a XV-a ediţii a Târgului DOLJCONSTRUCT.

Accesul este gratuit

          Deschiderea oficială a Târgului a avut loc ieri, la ora 12.00, la Casa Tineretului din Craiova. Publicul interesat este invitat la standuri până mâine, 29 septembrie, în intervalul orar 10.00-18.00, şi duminică, 30 septembrie, între orele 10.00 și 16.00. Accesul vizitatorilor la eveniment este gratuit. În plus, toate persoanele care trec pragul Târgului Doljconstruct de anul acesta se pot înscrie la o tombolă pe baza unui talon de participare ce va fi distribuit în cotidianul „Gazeta de Sud”. Premiile oferite de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj constau în 5 tricouri inscripţionate şi un weekend pentru două persoane în staţiunea montană Rânca.