Lucescu e iar antrenor la Dinamo Kiev?!

0
199

Mircea Lucescu a revenit asupra deciziei de a pleca de la Dinamo Kiev, anunţă clubul pe site-ul său oficial. Gruparea ucraineană povesteşte cursul mesajelor dintre antrenorul român şi Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev.

Lucescu i-a trimis o primă scrisoare în care îşi manifesta intenţia de a renunţa din cauza protestelor suporterilor.
Igor Surkis i-a răspuns astfel antrenorului român: “Valul de emoţii al unor fani dinamovişti nu poate fi un factor determinant pentru viitorul unei echipe care este pregătită pentru noi provocări sub conducerea dumneavoastră. Amândoi am luat o decizie dificilă. Dar a fost cuprinzătoare, semnificativă şi puternic motivată. Conducerea clubului v-a făcut destul de conştient o ofertă, înţelegând toate riscurile care vor apărea în mediul fanilor în jurul unui astfel de pas. Împreună suntem pregătiţi să acceptăm noi provocări şi să continuăm să scriem glorioasa istorie a lui Dinamo. Sperăm că legendarul Mircea Lucescu va scrie o pagina strălucitoare în această cronică”.

Lucescu a replicat: “Am un profund respect pentru statornicia dumneavoastră în dezvoltarea clubului Dinamo. Nu am cedat niciodată în faţa dificultăţilor şi nu o voi face atunci când am sprijinul unor oameni ca dumneavoastră. Temerile mele erau legate doar de a nu crea dificultăţi pentru familia clubului din Kiev. Sunt încrezător că împreună vom obţine acele rezultate semnificative care vor schimba radical atitudinea faţă de numirea mea”.